Σάββατο 22 Αυγούστου 2009

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Ο ΚΥΡΓΙΑΚΟΣ.

Ο Κυργιάκος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και η μεταγραφή του στη Λίβερπουλ ολοκληρώθηκε. Η κίνηση αυτή αποφέρει στην ΑΕΚ το ποσό των 3.000.000 ευρώ. Ο Έλληνας αμυντικός θα παρουσιαστεί επίσημα το Σάββατο 22/8 από τη Λίβερπουλ, την οποία ο ίδιος χαρακτήρισε ως τη μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής του.

Ο Ράφα Μπενίτεθ δε θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη αυτή τη μεταγραφική κίνηση, λέγοντας: «Πρόκειται για έναν σκληρό αμυντικό, δυνατό και καλό στο ψηλό παιχνίδι. Μπορεί να σκοράρει και θα είναι φόβητρο στις εκτελέσεις κόρνερ και στα φάουλ. Είναι πολύ δυνατός στην άμυνα, αλλά όπως συμβαίνει πάντα θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να εγκλιματιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ. Θα είναι πολύ δυνατή προσθήκη για εμάς».

Εγώ θεωρώ πως θα 'χει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα επηρεάσει τη συμπεριφορά του την καριέρα του εκεί στην Αγγλία. Ως γνωστόν, δεν είναι από τις χώρες όπου οι παίχτες τρώνε μπουνιές και κλωτσιές χωρίς να δίνουν. Πιστεύω, ωστόσο, πως αν ο Κυργιάκος βελτιωθεί στους τομείς "πειθαρχία" και "ψυχραιμία" θα τα πάει αρκετά καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: