Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

ΧΩΡΙΖΟΥΝ AIG ΚΑΙ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ


Η χορηγία της AIG στην Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ λαμβάνει σταδιακά τέλος. Η ασφαλιστική εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει πως διακόπτει τη χορηγία της στην πρωταθλήτρια Ευρώπης. Η εταιρεία αντιμετώπισε προβλήματα με την μεγάλη οικονιμική κρίση. Σύμφωνα με e-mail που έστειλε στο πρακτορείο Reuters, βρίσκεται «σε ενεργές συζητήσεις» με τους «κόκκινους διάβολους», αναφορικά με το ισχύον τετραετές συμβόλαιο αξίας 100 εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο ισχύει μέχρι τον Μάιο του 2010. Η AIG ανακοίνωσε ότι, ύστερα από την εγγύηση που έλαβε από την αμερικανική ομοσπονδιακή τράπεζα, με την οποία συνεργάζεται, επανεξετάζει όλες τις χορηγίες της και πως, αυτήν τη στιγμή, βρίσκεται στη διαδικασία διαγραφής του κόστους μάρκετινγκ, διαφήμισης και φιλοξενίας, τα οποία σχετίζονται με τη την υπάρχουσα συμφωνία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Τον περασμένο Οκτώβριο, η AIG ενημέρωσε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ότι δεν ανανεώνει τη χορηγία της», αναφέρει η εταιρεία, απαντώντας σε ερωτήσεις του ειδησεογραφικού πρακτορείου, συμπληρώνοντας πως: «Επιπρόσθετα, η AIG βρίσκεται σε ενεργές συζητήσεις με τον σύλλογο, αναφορικά με το τρέχον συμβόλαιο, το οποίο λήγει τον Μάιο του 2010». Σύμφωνα με τη συμφωνία των δύο πλευρών, η AIG καταβάλλει 14 εκατομμύρια λίρες στους πρωταθλητές Ευρώπης.

2 σχόλια:

Kraxths είπε...

Τι να πω τρελάθηκαν στην AIG...δεν παρατάς etC απλά μια πρωταθλήτρια...που καθένας από τους παίκτες που έχει παίρνει όσα εσύ έχεις συνολικά..εγώ απλά κάνω μια πρόταση στην manchester για νέο χορηγό που θα τις δώσει πολλά!!:P :P http://i50.photobucket.com/albums/f303/bL1z3r/ManchesterUnited-OldandNewShirtcopy.jpg Είναι η μονη εταιρεία η οποια μπορεί να στήριξη την οποιαδήποτε ομάδα οικονομικά...ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να αποχωριστεί τις καθημερινές του συνήθειες.

Karolos27 είπε...

Άντε να ξεκινήσουμε φίλε Κράχτη να μαντεύουμε τον επόμενο χορηγό της Γιουνάιτεντ. Ψηφίζω molto ή serenata...Καλά είναι για γέλια τα άτομα. ΧΑΧΑΧΑ!