Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

Ο ΠΕΡΕΘ ΘΕΛΕΙ ΖΙΝΤΑΝ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΡΕΑΛ

Καλά καλά δεν ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου ο Φλορεντίνο Πέρεθ κι έχουν συμβεί σημεία και τέρατα. Η αρχή έγινε με τις διάφορες φήμες που υπάρχουν τον τελευταίο καιρό, μιας και αναφέρεται παντού πως ο Κακά και η Μίλαν έχουν συμφωνήσει με τη Ρεάλ για τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου το καλοκαίρι. Σα να μην έφτανε αυτό, ο Πέρεθ προχώρησε σε κάτι ακόμη. Θέλει τον Ζιντάν πίσω στη Ρεάλ για να αναλάβει το πόστο του προπονητή στην ομάδα νέων.Από την πλευρά του, ο Γάλλος παλαίμαχος έχει εκδηλώσει ανοιχτά την επιθυμία του να επιστρέψει στη Ρεάλ, καθώς κατοικεί μόνιμα, πλέον, στην ισπανική πρωτεύουσα, ενώ και τα παιδιά του αγωνίζονΑκόμη μία θέση που είναι πιθανό να αναλάβει ο Ζιντάν είναι αυτή του τεχνικού διευθυντή. Αυτό θα σημάνει το τέλος της θητείας του αντιπαθητικού, για τους φίλους της Ρεάλ, Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς.

2 σχόλια:

Kraxths είπε...

Αίντε να φύγει ο παπάρας ο Μιγιάτοβιτς να έρθει ο Ζιντάν μπας και δούμε άσπρη μέρα...αυτός ο "Πέρεθ" θα ξανά κάνει την real μεγάλη πιστεύω..

Karolos27 είπε...

Εγώ δεν ξέρω για τον Πέρεθ, αλλά για τον Ζιζού πιστεύω πως αν τελικά γίνει και προπονητής των μικρών και τεχνικός διευθυντής, αναμένονται μεγάλες στιγμές για τους Μαδριλένους.