Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009

"ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ" ΔΗΛΩΣΕ Ο ΚΑΚΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΓΙΑ 15 ΜΕΡΕΣ

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Μίλαν, Ρικάρντο Κακά, μίλησε σε δηλώσεις του για τον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος μέσος της Μίλαν θεωρεί πως οι Πειραιώτες «είναι γενικά μια πολύ έμπειρη ομάδα με καλούς παίκτες». Όπως είναι γνωστό, αν οι "ερυθρόλευκοι" περάσουν από τη γαλλική Σαιντ Ετιέν, τότε θα αντιμετωπίσουν μία εκ των Βέρντερ Βρέμης και Μίλαν. Και επειδή οι "ροσονέρι" δεν αστειύονται στον τομέα "Ευρώπη", το πιθανότερο είναι να έρθουν στο Καραϊσκάκη. «Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος, με συνεχή παρουσία στο Champions League. Συγκαταλέγεται ανάμεσα στις δυνατές ευρωπαϊκές ομάδες κι αν τελικά τον αντιμετωπίσουμε θα έχουμε δύσκολο έργο. Γνωρίζω ότι διαθέτει καυτή έδρα και όταν αγωνίζεται στην Ελλάδα είναι ιδιαίτερα ισχυρός. Είναι γενικά μια πολύ έμπειρη ομάδα με καλούς παίκτες», δήλωσε ο διεθνής παίκτης και αναφέρθηκε στους συμπατριώτες του Ντιόγο, Ντουντού: «Και οι δύο είναι πολύ καλοί παίκτες, που θα μπορούσαν να αγωνιστούν σε κορυφαία πρωταθλήματα. Ξέρω τον Τζόρτζεβιτς, τον Γκαλέτι και τον τερματοφύλακα (σ.σ.: Νικοπολίδης)».

Καταλήγοντας, ο 27χρονος άσος είπε δύο λόγια για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Αντιλαμβάνομαι ότι έχει κάνει βήματα προόδου. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι η εθνική ομάδα κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που ήταν μια πολύ μεγάλη έκπληξη. Είναι επίσης σημαντικό ότι ποδοσφαιριστές όπως ο Ριβάλντο και Ζιλμπέρτο επέλεξαν να αγωνιστούν στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Από την άλλη, όσον αφορά τον ίδιο, ο τραυματισμός του στον χθεσινό αγώνα με τη Ρετζίνα θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου 15 μέρες. Με λίγα λόγια, χάνει το φιλικό στο Emirates Stadium με την Ιταλία, όπως και το μεγάλο ντέρμπυ με την Ίντερ. Τέλος, υπάρχουν πιθανότητες να απουσιάζει και από τον πρώτο αγώνα κόντρα στη Βέρντερ, για τους "32" του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: