Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

ΠΕΡΑΣΕ Η ΕΒΕΡΤΟΝ ΣΤΟΥΣ "16" ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΓΓΛΙΑΣ, ΠΙΘΑΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΖΕΡΑΡΝΤ

Η Έβερτον ήταν σαφώς καλύτερη της Λίβερπουλ στο ντέρμπυ του Γκούντισον Παρκ και κέρδισε με 1-0. Το γκολ της Έβερτον πέτυχε ο Γκόσλινγκ στο 118'. Επόμενος αντίπαλος της ομάδας του Ντέβιντ Μόγιες η Άστον Βίλα. Στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων στο Άνφιλντ, η Έβερτον πλήρης και δεν ακούμπησε μπάλα. Στον δεύτερο, η Λίβερπουλ έχασε στο 15' τον Τζέραρντ, για τον οποίο θα υπάρξουν σύντομα νεότερα. Ο Μπενίτεθ έβαλε στο παιχνίδι τον Μπεναγιούν, ενώ ο Λούκας ξεκίνησε βασικός. Δεν καταλαβαίνω τι δουλειά έχει στη Λίβερπουλ αυτός ο βλάκας, που δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Στέρησε από την ομάδα τους βαθμούς της νίκης εξαιτίας του πέναλτυ στο οποίο υπέπεσε στον αγώνα πρωταθλήματος με τη Γουίγκαν. Κόντρα στην Έβερτον, αποβλήθηκε, αφήνοντας την ομάδα με 10 παίχτες. Δηλαδή τι κάνει για την ομάδα? Μέχρι σήμερα τι έχει προσφέρει?

Στο 7' ο Αλόνσο δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ στο 15' ο Τζέραρντ αποχώρησε τραυματίας. Επόμενη καλή φάση στο 62', με τον Ριέρα να βλέπει τον Χάουαρντ να τον σταματά εντυπωσιακά. Στο 70' ήταν η σειρά της Έβερτον να τα βάλει με την τύχη της. Από τη στιγμή που αποβλήθηκε ο Λούκας, η Έβερτον είχε συνέχεια την μπάλα με τη Λίβερπουλ να προσπαθεί απλά να μην δεχτεί γκολ. Τελικά το δέχτηκε στο 118' και πήγε στο καλό.

"Χώμα" ο Τόρρες, όπως και ο Μπάμπελ που τον αντικατέστησε. Κακές επιλογές από τον Μπενίτεθ, που άφησε στον πάγκο με τον Μασεράνο. Για Ελ Ζαρ εκεί στα δεξιά ούτε λόγος. Ο Κάουτ προσπάθησε να παίξει, όμως η αποβολή του Λούκας τον ανάγκασε να περιοριστεί πίσω απ' το κέντρο. Ο Τζέραρντ φαινόταν καλός στα πρώτα λεπτά και πιστεύω πως αν έμενε στον αγώνα το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Καλή η τακτική του Μόγιες, άφησε το παιχνίδι να εξελιχτεί και έκανε τις κινήσεις του μεθοδικά. Η Λίβερπουλ θα μπορούσε εύκολα να διεκδικίσει το γκολ, όμως για κάποιο λόγο -άγνωστο ως τώρα- δεν το έπραξε. Η Έβερτον με τη βοήθεια του κόσμου της προσπάθησε πολύ, έτρεξε στο γήπεδο, είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας και δίκαια κέρδισε σ' αυτόν τον αγώνα. Ο αγώνας κόντρα στην Άστον Βίλα για την ίδια διοργάνωση θα διεξαχθεί την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: