Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

"ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΟ ΟΥΕΦΑ" ΔΗΛΩΣΕ Ο ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ

Εφικτό στόχο χαρακτήρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου UEFA ο Φερνάντο Μπελούτσι σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ», η οποία θα μεταδοθεί το Σάββατο.

«H κατάκτηση του UEFA απ' τον Ολυμπιακό δεν αποτελεί τρελό όνειρο, μπορεί να γίνει πραγματικότητα», δήλωσε ο Αργεντινός άσος. Όσο για το πού οφείλεται η αγωνιστική του αναγέννηση φέτος, τόνισε: «Ο προπονητής μου, Ερνέστο Βαλβέρδε μου έδωσε τον ελεύθερο ρόλο στην ομάδα που πιστεύω πως με εκφράζει καλύτερα». Ερωτηθείς για το αν βλέπει τον Ολυμπιακό σαν σκαλοπάτι για μεταπήδηση σε ένα από τα «μεγαθήρια» της Ευρώπης, απάντησε: «Κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να αγωνιστεί σε μία ομάδα όπως η Ρεάλ, ή η Μπαρτσελόνα, αλλά αυτή την στιγμή προτεραιότητα έχει ο Ολυμπιακός».

Εντάξει, δε θα πω ότι ο Μπελούτσι είναι στον κόσμο του. Ίσως και να 'ναι, αλλά δε θα το πω. Παρ' όλ' αυτά, θα πρέπει να πω κάτι άλλα λίγα...Πολύ Αλέφαντο παρακολουθεί αυτός ο Φερνάντο. Του κάνει κακό κι αυτό φαίνεται. Από το να ανοίγει το στοματάκι του και να πετάει τέτοια, ας κοιτάξει να πετάξει κανά μπαλάκι στη Σεντ Ετιέν για να προκριθεί η ομάδα. Κι επειδή το δύσκολο θα 'ναι μετά, δηλαδή τα παιχνίδια κόντρα σε Μίλαν ή Βέρντερ, εκεί θα δούμε τι μπορεί να καταφέρει η ομάδα. Δεν έχω παράπονο, ο φετινός Ολυμπιακός είναι απόλαυση τις περισσότερες φορές. 5-1 την Μπενφίκα, 4-0 τη Χέρτα, διπλό στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, 2-0 τον ΠΑΟΚ κι άλλα πολλά. Γκαλέτι, Ντιόγκο, Ντουντού και ο ίδιος ο Φερνάντο κάνουν παπάδες, ενώ παράλληλα το "κλίμα" που επικρατεί είναι αρκετά καλό. Ωραίο να 'σαι στο +12 από τον δεύτερο, έχοντας κατακτήσει κατά 99,9% το πρωτάθλημα. Αλλά η Ευρώπη είναι πάντα Ευρώπη κι εκεί πρέπει να δείξει ο Ολυμπιακός τι αξίζει και τι μπορεί να καταφέρει...

Δεν υπάρχουν σχόλια: