Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

ΡΙΜΠΕΡΙ: "ΕΙΧΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ, ΡΕΑΛ, ΣΙΤΥ ΚΑΙ ΤΣΕΛΣΙ"

Ο Γάλλος διεθνής μεσοεπιθετικός της Μπάγερν, Φρανκ Ριμπερί, αποτελεί «μήλο της Έριδος» για πολλές μεγάλες ευρωπαικές ομάδες. Ακόμα και ο ίδιος, δεν δίστασε να το παραδεχθεί, ωστόσο έσπευσε να αποκαταστήσει τις όποιες φήμες τον ήθελαν να φεύγει από την Μπάγερν στο τέλος της σεζόν, δηλώνοντας ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Ο 25χρονος άσος των Βαυαρών, αρνείται να δηλώσει ότι θα παραμείνει στην Μπάγερν Μονάχου και αυτό δίνει βάση στις υποψίες που τον θέλουν να παρακολουθείται από «μεγαθήρια» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Περισσότερη τροφή για σενάρια, έδωσε ο ίδιος ο Ριμπερί , ο οποίος αποκάλυψε κάποιες από τις ομάδες που κινήθηκαν επίσημα για την απόκτησή του.

Συγκεκριμένα ο Ριμπερί είπε : «Είχα προτάσεις από Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι. Θα ήθελα ωστόσο να τονίσω, ότι δεν προκάλεσα τίποτα εγώ για οποιαδήποτε μεταγραφή. »

Ο πρόεδρος της Μπάγερν, Φρανς Μπεκενμπάουερ, έχει παραδεχθεί σε πρόσφατες δηλώσεις του, ότι σε περίπτωση που ο παίκτης θελήσει να μεταγραφεί σε άλλη ομάδα, η πλευρά της γερμανικής ομάδας δεν μπορεί να κάνει και πολλά, αν φυσικά ικανοποιούνται και οι οικονομικές απαιτήσεις της.

Ο προπονητής των πρωταθλητών Γερμανίας ωστόσο, Γιούργκεν Κλίνσμαν, είναι αποφασισμένος να μην αφήσει τόσο έυκολα τον Γάλλο σούπερ-σταρ να αποχωρήσει από την Μπάγερν. Συγκεκριμένα, ο Κλίσμαν, τόνισε : «Οι προτάσεις και τα ποσά τα οποία μας προτάθηκαν για τον Ριμπερί, είτε είναι από τη Ρεάλ, είτε από οποιαδήποτε άλλη ομάδα, απλά αποδεικνύουν το πόσο μεγάλη είναι η αξία του. Είναι χαρούμενος εδώ και η κατάσταση των ομάδων που επικρατεί στην Ισπανία είναι ακριβώς η αντίθετη από αυτή που κυριαρχεί στην Μπάγερν.»

Ο Κλίνσμαν, φάνηκε αρκετά αποφασιστικός στις δηλώσεις του, καθώς κατέληξε : «Ο Ριμπερί ξέρει ότι αυτό που έχει εδώ στην Μπάγερν είναι κάτι το εξαιρετικό. Είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι θα μείνει μαζί μας για πολύ καιρό ακόμα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: