Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ AS ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΣΤΗ ΜΑΔΡΙΤΗ

Ο Ρονάλντο και οι διάφορες εφημερίδες έχουν βαλθεί να μας σπάσουν τα νεύρα. Ο ζελεδάκιας, αφού μας τα 'πρηξε (τ' αυτιά) το καλοκαίρι με τη Ρεάλ και το πόσο ήθελε να μετακομίσει στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, ξαφνικά αγάπησε τη Γιουνάιτεντ τόσο πολύ που ξέχασε τη "βασίλισσα". Και τώρα, σε μια χρονιά που ο Ρονάλντο παίζει σέντερ μπακ στο υπεραμυντικό σύστημα του Φέργκιουσον, η Ρεάλ φαίνεται να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του. Ε βέβαια...όταν χρωστάς πάνω από 300.000.000 ευρώ, γιατί να μη δώσεις το 1/3 των χρεών σου για την απόκτηση του Κριστιάνο? Μάλιστα, μπορούν οι "μερένχες" να συμφωνήσουν με κάποια μεγάλη εταιρεία (πχ Garnier), να βγάλουν στην αγορά ζελέ με όνομα "Ronaldo GEL-icious"... Και η Ρεάλ απ' αυτό θα παίρνει το 40%, δηλαδή αρκετά εκατομμύρια ευρώ...

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Ρεάλ ουσιαστικά δεν έχει πρόεδρο. Η φυγή του Ραμόν Καλντερόν έχει επηρεάσει αρκετά τους παίχτες, οι οποίοι προσπαθούν να ανακάμψουν. Ο Χούντελααρ άρχισε να παραπονιέται κιόλας, ζητώντας να φύγει...Αυτός που 'χει σωθεί, κατά κάποιο τρόπο, είναι ο Ραουλ. Ισοφάρισε το ρεκόρ του Ντι Στέφανο και απλά μένει να μάθουμε σε ποιο ματς θα το καταρρίψει.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η μαδριλένικη εφημερίδα "As", ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο για το 2008 θα πάει στη «βασίλισσα» έναντι του ποσού των 95 εκ.ευρώ. Φαίνεται πως οι διοικούντες την πρωταθλήτρια Αγγλίας, θέλουν να πουλήσουν τον Πορτογάλο άσσο, ώστε να μπουν αρκετά χρήματα στο ταμείο του συλλόγου και έτσι η οικονομική κρίση που πλήττει τις περισσότερες ομάδες της Ευρώπης, να μην «χτυπήσει» και τη δική τους.

Το ρεπορτάζ της «As» κάνει λόγω πως ο 24χρονος παίκτης θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με τους «μερένγκες» με τις ετήσιες απολαβές του να ανέρχονται στα εννιά εκ. ευρώ. Η ισπανική εφημερίδα το πάει και ένα βήμα…παρακάτω, αναφέροντας πως ο Ρονάλντο έχει υπογράψει και προσύμφωνο με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Τι ωραία τι καλά....μόνο 95 εκατομμυριάκια για τον -εκ γενετής- κλαψόφατσα..."βρε δεν είν' εδώ το Σούλι, εδώ είναι του Ρασούλη"... "Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ", όπως είπα και στ' αρχαία την Πέμπτη. Περιμένω μια τεραστίων διαστάσεων αποτυχημένη μεταγραφή...και μετά να δούμε ποιος θα τα μπαλώσει για τη "βασίλισσα"...

Δεν υπάρχουν σχόλια: