Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

"ΧΥΛΟΠΙΤΑ" ΑΠΟ ΑΓΚΟΥΕΡΟ ΣΤΗΝ ΙΝΤΕΡ

Σ' ακόμη ένα μεταγραφικό σείριαλ υπήρξαν νεότερα αυτές τις μέρες και πιο συγκριμένα σήμερα. Πρόκειται για το φλερτ της Ίντερ με τον Κουν Αγκουέρο, ο οποίος ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου οδηγείται στον αφανισμό...

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Ατλέτικο Μαδρίτης, Σέρχιο Αγκουέρο, φέρεται να είναι πολύ χαρούμενος στους «ροχιμπλάνκος», βάζοντας έτσι τέλος στις ορέξεις της Ίντερ που «καλόβλεπε» την περίπτωσή του.

Δεν αποτελεί μυστικό το ότι οι «νερατζούρι» έχουν πάρει…ζεστά την υπόθεση απόκτησης του 20χρονου επιθετικού, ωστόσο, δημοσιεύματα στην Ιταλία αναφέρουν ότι προς το παρόν, ο Αγκούερο είναι απόλυτα ικανοποιημένος στην Ισπανία και την Ατλέτικο.

Στην ιταλική ιστοσελίδα, «tuttomercatoweb.com», φιλοξενείται δήλωση του «Κουν» Αγκουέρο, όπου σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Ιβηρική Χερσόνησο φέρεται να είπε: «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος εδώ. Όταν και αν έρθει ο καιρός που θα σταματήσω, θα το ξεκαθαρίσω και θα βρεθεί λύση. Μέχρι τώρα, δεν έχει υπάρξει καμία πρόταση».

Τέλος, αναφορικά με τις δηλώσεις του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ο οποίος δήλωσε ότι σε περίπτωση μεταγραφής του Αγκουέρο στην Ίντερ, θα συνέθετε δίδυμο «φωτιά» με τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, τοποθετήθηκε λέγοντας : «Κάποια πράγματα που λέγονται, ξεφεύγουν από τα όρια της λογικής και παρουσιάζονται αλλιώς. Ο Μαραντόνα απλώς είπε ότι θα δημιουργούσαμε ένα καλό δίδυμο στην επίθεση.»

Πηγή: www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: